Referenser om Anton Krutov

¨Anton Krutov är fantastiskt pålitlig och professionell att jobba med. Hans stora passion och tekniska skicklighet lyser igenom varje gång Anton spelar saxofon.

Har alltid haft nöjda kunder när Anton spelat.¨

Pierre Sjöberg
VD Berg Event
www.bergevent.se


¨Jag vill beskriva Anton Krutov som en modern underhållare och entreprenör i dess rätta bemärkelse. Han är ruggigt kompetent, driven och inte rädd för att verkligen jobba hårt och dedikerat för att nå resultat. Sen det faktum att han är en sanslöst talangfull saxofonist gör förstås inte saken sämre. Ett sant proffs på alla plan!¨

Martin Browall Entertainment
Martin Browall 
VD Off Piste Bar
www.offpistebar.com


¨Efter vi provade på att boka in Anton till vår nattklubb på Hugo så har vi haft ett ständigt samarbete med honom med återkommande spelningar varje månad.

Anton levererar alltid en makalös stämning och binder samman musiken med sitt saxofonspelande till en perfekt inramning till vår nattklubb. 

Pålitlig, energisk, showande och en enormt lätt och trevlig kille att ha att göra med!¨ 

10/10! 
Niklas Steisjö
Nattklubbsansvarig, Hugo Norrköping.
www.hugonorrkoping.se


¨Anton förgyllde verkligen vår bröllopsfest. Han var mycket trevlig, okomplicerad och i snabb i kommunikationen samt tog hänsyn till våra önskemål på ett perfekt sätt! Han är dessutom en grym saxofonist och samarbetade perfekt med vår DJ. Vi kan varmt rekommendera honom!¨

Albert & Mahsa

FOLLOW ME ...