Saxofon & Fiol

Extra allt är bara förnamnet.

Sax2Violin eller som man säger på ren svenska en saxofon och en fiol är ett koncept bestående av två musiker från södra Sverige!

Om Sax2Violin

Violinisten i duon är Eddi Migic, som är Sveriges mest anlitade violinist i sin genre och har en lång erfarenhet av scener både i Sverige och utomlands! Han är känd för sitt breda leende och otroliga energi på scen. På fritiden tränar han biceps och hejar på Inter Milan.

Saxofonisten Anton Krutov, försöker inte ligga bakom Eddi i utmärkelser. Han är också en av Sveriges mest anlitade musiker just när det kommer till att spela med en DJ. Känd som duons kille med ett otroligt driv och lite kontrollbehov. På fritiden är han gärna ute med sin hund Svante, läser en intressant ekonomibok och kör tunga marklyft på gymmet.

Play_normal
Play_normal

Kontakta mig

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Google Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.
Hanna ErikssonHanna Eriksson
09:10 11 Nov 22
Vi tog hjälp av Anton till vårt bröllop och han ordnade en helhetslösning där han ansvarade för all teknik (högtalare, mikrofoner m.m.), DJ och spelade saxofon. Anton hade stenkoll från första stund och hanterade alla frågor som vi hade inom 24 h. Anton spelade även saxofon under middagen och festen – det var en absolut succé!! Anton var en stor del av att middagen och festen blev så otroligt lyckad. Anton bör vara ett obligatoriskt inslag på alla typer av fester!!
Går inte ens att beskriva med ord hur otroligt begåvad, grym, proffsig, underbar Anton är!Han är så enkel att jobba med och så pålitlig. Han tog sig hela vägen till Palma för vårat bröllop och han bokstavligen gjorde festen!Är så tacksam och glad över att vi valde att anlita honom och kommer garanterat göra det igen på nästa fest!🥳❤️
Emelie NordströmEmelie Nordström
10:56 19 Oct 22
Anton spelade på vårt bröllop i februari- Elisefarm i Höör. WOW vilken kväll det blev. Än idag pratar gästerna om hur bra du var/är!Tipsar alla att anlita Anton om man vill få en fest utöver det vanliga :)Ännu en gång TACK för att du gjorde vår kväll magisk!
Christopher ErikssonChristopher Eriksson
08:33 19 Oct 22
Anton tillsammans med sin DJ spelade på vårt bröllop och gjorde kvällen magisk. Dansgolvet var fullt fram till stängning och gästerna var överlyckliga. All hantering med ljud och ljus sköttes mycket professionellt och jag och min fru kunde fokusera på de 1000 andra sakerna ett bröllop innebär.Vi rekommenderar Anton till 100 %!/ Christopher och Alva
Christoffer WathneChristoffer Wathne
05:04 19 Oct 22
Anton spelade på vårt bröllop på Furusunds värdshus i slutet av maj. Skulle det gå att sätta 6 stjärnor hade jag gjort det, vilken fantastisk leverans! Inte nog med att han golvade allt och alla med sin magiska performance, ALLT det praktiska runt omkring bara funkade! Precis så som man vill ha det på sin bröllopsdag, inget strul. Allt detta till ett väldigt överkomligt pris!Jag kommer rekommendera Anton till alla som frågar efter musikunderhållning på fest och tillställningar och hade mer än gärna anlitat honom igen i framtiden
js_loader

FAQ

Vi skickar ett kontrakt med en depositionsavgift på 20% av det totala beloppet.
Det kan jag absolut göra. Men för att göra upplevelsen så bra som möjligt rekommenderar jag att boka en DJ genom mig.
Vi är tillgänglig över hela Sverige. Men tänk gärna på att vi skulle behöva vara på plats dagen innan om spelningen skulle vara t.ex. i  Stockholm.
Vi är på plats innan gästerna anländer och behöver runt en timme för att rigga upp och göra en soundcheck.
Vi anpassar musiken utifrån kundens önskemål och strävar efter att dem flesta ska känna sig inkluderade.